я це ж виявилося складно знайти новий паркан. Якщо чесно то я думав це буде простіше. Зараз вже не знаю що зцим робити . Дуже хочу поміняти якщо у вас є якийсь сайт де я можу замовити паркан то можете мені буль ласка його дати ?
паркан
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22023-03-18 09:34:52
почитайте відгуки якщо боїтеся замовляти без рекомендацій. Я не думаю що мало варіантів парканів в інтернеті . Це звісно займе більше часу аніж якщо вам хтось відповість на форумі, але можна витратити цей час якщо ви дійсно хочете паркан
Поделиться32023-03-18 15:13:24
я з також цікавлюся цією інформацією, особливо цікаво дізнатися про ціни на паркан. Я побачила у знайомої паркан жалюзі, наче вони зараз в тренді , може хтось знає де купити такий?
Поделиться42023-03-18 15:20:16
знаю що вибір складний. в сучасному світі важливо піклюватися про свою безпеку так як старі паркани можуть її не надавати в повній мірі. Тому краще купити новий паркан та бути впевненим в ньому. Для цього я хочу вам дати цей сайт https://vorota-center.com.ua/metalliche … y-zhaluzi/ паркан жалюзі також тут є . я купував собі також не так давно паркан та знаю що тут велкий вибір . Я впевнений що це дуже крутий паркан зроблений з високих матеріалів, тому обов'язково рекомендую тут його придбати.
Отредактировано Alena (2023-03-18 15:21:06)
Поделиться52023-03-27 23:37:35
Хороший совет.