Добрий день. Болить печінка. Хочу пройти обстеження в Києві, щоб дізнатись причину та полікуватись. Порадьте, куди звертатись краще.
Потрібен хороший гепатолог в Києві
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22024-02-09 11:55:45
Для початку вам потрібна консультація. Думаю, що краще звернутись до приватних лікарів.
Поделиться32024-02-11 16:12:32
Якщо вам потрібен хороший гепатолог Київ територіально, я пораджу звертатись у клініку CONSILIUM MEDICAL. Тут дуже хороші лікарі, які вам допоможуть. Запишіться на обстеження онлайн, це можна зробити залишивши заявку на сайті. Тут легко розібратись, просто заповніть форму для зворотного зв'язку.
Поделиться42024-02-24 13:35:22
Колеги, а хто мені може порадити хорошого флеболога в Києві? За поради завчасно дякую
Поделиться52024-02-25 13:16:16
Колеги, а хто мені може порадити хорошого флеболога в Києві? За поради завчасно дякую
Допомога такого фахівця реально потрібна в тих випадках коли в людини є великі проблеми із судинами. І добре, що ви такого спеціаліста шукаєте уважно! В Києві в клініці МЕД СІТІ працюють дуже толкові флебологи. В мене там подрузі робили ендоваскулярну лазерну коагуляцію вен https://medcity.ua/ua/services/endovask … ulyatsiya/ . В неї були сильно розширені вени на обох ногах і завдяки цій операції вдалось проблем вирішити